top of page

BETINGELSER

PRIVATLIVSPOLITIK

VI VIDERESÆLGER ELLER VIDEREGIVER IKKE DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER TIL ANDRE. DU KAN ALTID SLETTE DINE OPLYSNINGER, HERUNDER NAVN, PROFIL OG E-MAILADRESSE.

FOR AT BRUGE KRUDTLAGERETKOLDING LOGIN HAR VI BRUG FOR FØLGENDE.

:NAVN.

:E-MAILADRESSE.

VI GEMMER DINE OPLYSNINGER MED DET FORMÅL AT KUNNE ÆNDRE ELLER SLETTE KONTOEN, HVIS IKKE DEN ANVENDES.

:TOMMY LASS

:WEBMASTER HAR ADGANG TIL DIN KONTO PÅ HJEMMESIDEN OG KAN SE PERSONLIGE OPLYSNINGER (NAVN OG E-MAILADRESSE)

DU HAR ALTID RET TIL AT FÅ OPLYST HVILKE INFORMATIONER, VI HAR REGISTERET OM DIG PÅ WWW.KRUDTLAGERETKOLDING.DK

LOG-STATISTIK

FOR AT UDVIKLE VORES HJEMMESIDE INDHENTER VI OPLYSNINGER OM, HVOR VORES BRUGERE KOMMER FRA I LANDET. DERUDOVER INDHENTER VI OPLYSNINGER OM HVILKE SIDER, DU BESØGER PÅ HJEMMESIDEN, SAMT HVILKE SIDER DU FORLADER HJEMMESIDEN FRA.  DET GØR VI MED DET FORMÅL AT SKABE DEN BEDSTE BRUGEROPLEVELSE PÅ VORES HJEMMESIDE. LOG-STATISTIKKEN BRUGES UDELUKKENDE AF WEBMASTEREN OG GIVES ALDRIG VIDERE TIL ANDET FORMÅL.

COOKIES.

VI ANVENDER COOKIES PÅ HJEMMESIDEN TIL VEDLIGEHOLDELSE OG FOR AT OPRETHOLDE EN STABIL OPLEVELSE, NÅR DU BESØGER VORES HJEMMESIDE.

DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT SKRIVE TIL OS FOR YDERLIGERE INFORMATIONER.

HANDELSPOLITIK.

NÅR DU RESERVERER FYRVÆRKERI PÅ KRUDTLAGERETKOLDING.DK ACCEPTERER DU AT VI INDHENTER OPLYSNINGER OM DIG, HERUNDER NAVN, ADRESSER, TELEFONNUMMER DIN EMAIL.

DET GØR VI FOR AT KUNNE TILBYDE DIG EN KONTO HVOR FRA DU ALTID KAN RESERVERER, ELLER SLETTE ORDRE.

HAR DU RESERVERET FYRVÆRKERI FRA VORES HJEMMESIDE KAN DU SOM UDGANGSPUNKT FORVENTE AT VARERNE ER KLAR TIL AFHENTNING, PÅ DEN DATO DU ANGIVER UNDER BESTILLING.

BETALING:

DU KAN KUN BETALE I BUTIKKEN PÅ HJARUPVEJ 112, 6000 KOLDING, VI TAGER IMOD MARSTERCARD, DANKORT, KONTANTER, SAMT MOBILEPAY.

AFHENTNING:

DINE VARER KAN AFHENTES, FRA DEN DATO DU HAR ANGIVET VED DIN BESTILLING. DINE VARER SKAL AFHENTES I BUTIKKEN PÅ

HJARUPVEJ 112, 6000 KOLDING. ER DU FORHINDRET DEN ANGIVNE DAG, SKAL DU BLOT KONTAKTE OS, SÅ FINDER VI UD AF DET, ER DINE VARER IKKE AFHENTET INDEN LUKKETID, BLIVER DIN BESTILLING ANNULLERET OG DU HAR DESVÆRRE IKKE KRAV PÅ DIN ORDRE, OG SKAL BESTILLE EN NY.

KLAGE OVER DEFEKTE VARER.

SKULLE DU MOD FORVENTNING HAVE FÅET ET PRODUKT SOM IKKE BRÆNDER FÆRDIG, SÅ EFTERLAD DET TIL DAGEN EFTER, OG KONTAKT KRUDTLAGERET, SÅ FINDER VI UD AF HVAD VI KAN GØRE.

bottom of page