top of page
Fyrværkeri

BYENS FLOTTESTE FYRVÆRKERI

VORES LEVERANDØR

Hos Krudtlageretkolding har vi solgt fyrværkeri i mange år og det vigtigste for os er at kvalitet og pris altid er i top. Vores erfaring bygger på kvalitet, tillid til det vi sælger og at kunden går hjem med det ypperste indenfor fyrværkeri når de vælger at handle hos os. 

DET BETALER SIG AT HANDLE KVALITET

FIRST CLASS FYRVÆRKERI

FYRVÆRKERIEKSPERTEN

First Class Fyrværkeri blev stiftet af fyrværkerieksperten som er et af landets største fyrværkeriimportører. Klaus og Søren rejste til Kina i 14 dage og kom hjem med et helt nyt fyrværkeribrand, de 2 krudttosser har 40 års erfaring til sammen, så de kender alt til pyroteknik og ved hvordan man sammensætter et flot og alsidigt program hvert år til nytår.

Hvert år rejser de selv ned til Kina og finder nye teknikker og kvalitetssikre de varer vi som forhandler sælger i butikken, for os hos krudtlageret er det vigtigste sikkerhed, derefter stabilitet og kvalitet. First Class Fyrværkeri lever op til de standarder vi hos Krudtlageret kan stå inde for, hvert år er der nye produkter på markedet og vi sætter pris på at man ikke skifter det hele ud på en gang, da flere af vores kunder ønsker at købe nogle af de varer som også var tilgængelig året før, fyrværkerieksperten har lager og logistikkapacitet til at bære et stort og professionelt udvalg, hvilket vi også kan se i det brand first class fyrværkeri tilbyder. 

Det fyrværkeri vi sælger er godkendt og testet, derfor ligger vores valg også på fyrværkerieksperten, når vi ved kvalitet og sikkerhed er i top, så kan vi også bruge vores energi på vores kunder.

DET KENDER VI FIRST CLASS FYRVÆRKERI FOR.

bottom of page